495 422 199

Detail článku

PŘEDSTAVENÍ ŠOKERŮ

PŘEDSTAVENÍ ŠOKERŮ

šokové X multifunkční


Šokové zchlazovače/zmrazovače:

  • Šokové zchlazení spočívá v co nejkratším čase překonání teploty, kdy dochází k rychlému pomnožování mikroorganismů obecně, ať už to jsou bakterie, toxiny, plísně atd.
  • Při šokovém zmrazení nedochází k tvorbě krystalů ledu (jako při pomalém mražení), které rozbijí strukturu produktu a nemění se vlastnosti potravin jako je vzhled, vůně, struktura, chuť - nedochází ke ztrátě objemu (odpařování) ani zhoršení kvality.
  • Zchlazení / zmražení - max teplota +3/-40°C

Multifunkční šokery:

  • Zvládnou kromě šokového chlazení/mrazení a regenerace i nízkoteplotní pečení a vaření do +85 °C, regulované kynutí nebo udržování teploty pokrmu.
  • Večer můžete do multifunkčního šokeru vložit zmražené těsto, přes noc nastavíte regeneraci, k ránu kynutí a po příchodu do práce máte přpravené těsto k pečení.
  • Dopoledne můžete nízkoteplotně vařit nebo péct - část výrobků ihned prodáte a část můžete šokově zmrazit na později.
  • Zchlazení / zmražení - max teplota +85/-40°C

Zpět na výpis článků

Bohaté zkušenosti již od roku 1990

Poradíme s výběrem vhodných zařízení

Realizované projekty si hlídáme od stavebních prací

Při realizaci zakázky projekt zdarma