(+420) 495 422 199

Multifunkční stroj HiChef HC12

Cena bez DPH

Cena na vyžádání Kč

Specifikace produktu

Rozměry: 790x820x1320
Příkon: 2,5 kW / 230V
Popis produktu

Detailní popis produktu


Počet vsuvů 12 plechů 600x400 nebo GN 1/1
Zchlazování (z +90°C na +3°C) 25 kg
Zmrazování (z +90°C na -18°C) 16 kg
Šokové zchlazování a zmrazování
Rozmrazování s řízenou teplotou a vlkostí
Nízkoteplotní úprava potravin. Na konci cyklu může HiChef automaticky přejít na cyklus šokového zchlazení (+3 °C) nebo cyklus šokového zmražení (-18 °C), anebo na systém udržování jako teplá výdejní skříň -Hold (+ 65 ° C) a nechat jídlo připravené k podávání. Ohřev zajištěn úsporně tepelným čerpadlem.
Holding - Udržovací skříň před výdejem. Díky patentovanému HMS systému regulace vlhkosti (Humidity Management System) si HiChef udržuje ideální vlhkost uvnitř komory v závislosti na dané potravině.
Stop-kynárna - řízené zrání a uchování těst s přímou injektáží vlhkosti do prostoru.
Sušení produktů
Výroba jogurtů apod.
Sterilizace vnitřního prostoru aktivními ionty (HI GIENEP) – „ozónová sterilizace!“
7 „dotykový displej s vysokým rozlišením s ovládáním všech funkcí
Zařízení umí samo zvolit optimální průběh zchlazování (zmrazování) pro danou potravinu díky speciálnímu Friulinox softwaru pro zachování nutričních hodnot pokrmu.
4-bodová teplotní sonda (lze zaměnit za až 4 ks jednobodových sond) pro měření teploty v jádře, u zmrazovacích modelů vyhřívaná.
Dotaz na produkt

Formulář dotazu na produkt

Váš email

Váš dotaz k produktu "Zde bude vypsán název produktu"


Veškeré vámi vyplněné údaje budou použity výhradně za účelem zodpovězení Vašich dotazů a následně budou smazány. Nebudou použity pro zasílání jakýchkoli sdělení. Zde najdete kompletní informace o zpracování osobních údajů

Bohaté zkušenosti již od roku 1990

Poradíme s výběrem vhodných zařízení

Realizované projekty si hlídáme od stavebních prací

Při realizaci zakázky projekt zdarma